mandag 26. februar 2024

Zzzzzz

 varga hvit gjeterhund

Hei, jeg er Varga. Jeg fikk besøk i går kveld. Ja de kom når jeg lå i hula mi og sov. Jeg har hørt mye om Sofie, og i går hadde hun tatt med seg mamma'n, pappa'n og onkelen sin. Alle var så spente på å få møte meg. Etter en rask tissetur ute, så ble det så mye kos fra alle sammen. Jeg har mitt eget fristed jeg kan gå til og da lar Sofie meg være i fred. Hun er så smart til ikke å være veldig mye eldre enn meg.

hvit gjeterhund

Jeg har en mistanke om at vi kommer til å bli veldig gode venner. Hun er helt betatt av meg allerede. Jeg har fått meg en liten dytt på snuta av den ene katten, men Lurven brukte ikke klørne, så det gjorde ikke vondt. Men du verden som jeg skvatt. Jeg hoppet bakover og reiv ned en blomsterpotte som gikk til direkte angrep på meg! Jeg hylte og løp, men noe trøst vanket det ikke nei. Jeg fikk bare beskjed om at jeg skulle ligge unna blomstene, så kom de til å ligge unna meg. Jeg må ligge unna tær også, og bordet og en hel haug av andre ting også. Jeg har visst mer enn nok av egne ting å gnage på.

hvit gjeterhund

 Om kvelden var jeg ute helt på egenhånd i mørket. Jeg hadde på meg sele og langline og skulle bli barsk og gå ute i mørket. Vi startet i måneskinnet, for det er fullmåne nå. Jeg hadde visst flaks med den. Noen ganger er det helt putt mørkt så en ikke ser labben foran seg visstnok. Bella og Hailey måtte vente inne. Skal jeg bli en funksjonell sak så må jeg lære meg å stå på egne poter, aller helst alle fire potene??? Hva de nå mener med det. Jeg når jo mye høyere når jeg står på to poter bare. 

hvit gjeterhund

Om kvelden er jeg litt sliten av alle de nye inntrykkene. Da er jeg så heldig at jeg får lov å ligge i sofaen.

hvit gjeterhund

I dag måtte jeg være med på jobb. Jeg var alt for liten til å være i hundegården med de andre to og kattene ville ikke ha meg inne. Tenk å sette så lite pris på mitt selskap da.

hvit gjeterhund

Det var så mange som ville hilse på meg i dag på denne jobben jeg måtte være med på. Både folk og i tillegg to hunder. Jeg fikk mange tissepauser så det var ikke ett eneste uhell inne. Hjemme har det blitt et par, men det er bare fordi de er alt for treige med å holde øye med meg.

hvit gjeterhund

Jeg hylte litt på jobb i dag, jeg våknet bare det var noen som gikk forbi døra til å begynne med. Jeg kunne jo ikke gå glipp av litt kos må du vite. Etter lunsj så sov jeg mye mere. Da var jeg blitt vant til litt lyder og at jeg var alene et minutt eller to på kontoret. 

hvit gjeterhund

I morgen skal vannskåla flyttes fikk jeg beskjed om.

hvit gjeterhund

Det var slett ikke innafor å vippe på den så jeg kunne bruke den som hodestøtte. Det ble nemlig bitte litt vått i buret da. 

hvit gjeterhund  engelsk setter

På Vilomix Norway er det en kjempekjekk sjef, han ville leike med meg og jeg ble invitert inn på kontoret hans. Tipper det ikke er siste gangen jeg er innerst i gangen på besøk.

hvit gjeterhund  pus katt kattepus pusekatt

Når arbeidsdagen var slutt så fikk jeg på meg sele og langline så jeg kunne løpe litt å få ut energi sammen med Oliver. Oliver ville være med ut, men å løpe rundt og leike med meg var han litt skeptisk til. Vi måtte børe inn litt ved til kvelds, så vi kunne kose oss med litt tvtitting uten å fryse.

solnedgang

Vi holdt på ute til sola forsvant fra gårdsplassen. Det ble mye fotografering i dag, så jeg kan love plenty av selfier framover. Bare å pusse brillene og være beredt som en gammel speider.

hvit gjeterhund

Da var det egentlig greit å ligge til lading igjen. I morgen går det rykter om en ny arbeidsdag, da er det best å være klar.




13 kommentarer:

  1. Hm.........jeg måtte lese meg litt opp på forrige innlegg angående Varga. Men nå vet jeg hvem den nye skjønnheten er :-)

    SvarSlett
  2. Fina Varga, du verkar ha funnit dig väl tillrätta både i ditt nya hem och på jobbet :D Jättekul att få följa med i dina upplevelser men akta dig för en lite vresig katt. Det var i alla fall tur att klorna var indragna. Du har redan fått väldigt många vänner och det är klart att alla vill lära känna dig. Du kommer att få ett fantastiskt hundliv med mycket kärlek :D

    SvarSlett
  3. Thanks so much for sharing with us at https://image-in-ing.blogspot.com/2024/02/meet-forrest.html

    SvarSlett
  4. What a great place to work Varga -- for you and whoever goes there with you! Keep on taking care of her and have fun at home and at work!!

    SvarSlett
  5. Beautiful. It's so weird for me to see dogs walking on the snow with no shoes. We're in the inner city (with no snow) and there are still dogs plodding around with boots and coats!

    SvarSlett
  6. It is so nice to see you settling in and figuring out all of the new things!

    SvarSlett
  7. Lovely photos and interesting narration.

    SvarSlett
  8. You sound like a very busy pup!

    SvarSlett
  9. What a cutie pie. So precious.

    Thank you for joining the Happy Tuesday Blog Hop.

    Have a fabulous Happy Tuesday, Lillian. Scritches to the furbabes. ♥

    SvarSlett
  10. Varga ~ you are one handsome and beautiful doggie and working with Mom is great and you seem to be developing lots of friends too ~ lots of hugs to you ~

    Wishing you good health, laughter and love in your days,
    A ShutterBug Explores,
    aka (A Creative Harbor)

    SvarSlett
  11. three of them on a snow walk... beautiful!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...