onsdag 21. februar 2024

Usosial eller asosial

hønefoss

 Ja jeg burde vært mindre sosial, for de siste utfluktene har ikke vært noe å rope hurra for. Men jeg ville få med meg endel før jeg henter valpen. Da blir det ikke noe aktivitet hun ikke kan være med på, for det tar en stund før hun kan være alene noen timer sammen med de andre. 

hønefoss

Forrige ukes kino var en elendig film, men maten var bra og hyggelig selskap i Helle. Så var det revy på fredag som var elendig, men maten var bra og hyggelig selskap med Wenche Lill og familien. På lørdag var standupshowet så som så, men maten var god, den spiste jeg nemlig hjemme før jeg dro i selskap med de firbeinte.

hønefoss

Det var en brokete forsamling blant publikum. Når jeg dro hjemmefra så var det få billetter som var solgt og siden halve salen røss inn når det egentlig skulle startet, så har jeg en følelse av at de som jobbet på gledeshuset hadde ringt til venner og bekjente innen et kvarters reisevei for å få fylt opp stolene foran scenen.

hønefoss

Jeg tror ikke det var noe image hvor lite fantasi han hadde når han ble alenepappa og det eneste han kom på for å aktivisere to gutter på 3 og 5 år var Leos lekeland. Han hadde noen gullkorn, men mye av det han hadde i showet var så lang fra ting jeg kjente meg igjen i. 

hønefoss

Salen fikk en grei innføring i hvordan Tinder fungerer og hva som skulle gjøres for å oppnå resultater. Det var noen skjermdump av samtaler og det var vel ingen overraskelser for min del, selv om jeg aldri har lastet ned appen. Du må bruke mye penger og alle er ute etter noe de ikke utgir seg for å være. Men han fant lykken på date nummer to og er nå samboer med en baby på 9 måneder og hennes to gutter på 4 og 6 år.


8 kommentarer:

  1. Du får glädja dig åt all god mat och det trevliga sällskapet de här kvällarna. Snart har du fullt upp med en liten ny varelse och jag hoppas att de andra hundarna och katterna ska gilla nytillskottet. Men de blir säkert charmade av en lite sötnos :D

    SvarSlett
  2. God mat er jo et pluss når resten var så dårlig. Det blir spennende med den nye valpen. Får håpe at kattene blir venn med den med en gang.

    SvarSlett
  3. Thank goodness for food, it has amazing restorative qualities!

    SvarSlett
  4. You´ve got lots of snow still. The cultural program seemed to be very poor but the culinaric side bit more better. I first tried to read your post in norwegian language....no chance, it seems to be a mixture between englisch and german...but I hardly could understand a word. So it is good to have the translation button even if the translation is not very good.
    Have a good time and thanks for visiting my blog
    Violetta

    SvarSlett
  5. I'm glad you had an outting before the puppy gets there. We can't wait to hear how it goes.

    SvarSlett
  6. Great night shots ~ Wow! Be cozy and warm ~ hugs,

    Wishing you good health, laughter and love in your days,
    A ShutterBug Explores,
    aka (A Creative Harbor)

    SvarSlett
  7. Entertainment isn't very entertaining sometimes, I'm glad you had nice meals and good company.

    SvarSlett
  8. Thanks for joining Angel Brian's Thankful Thursday Blog Hop!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...